Завершення навчання короткострокових курсів з професії “Монтажник гіпсокартонних конструкцій”

У Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” завершено навчання короткострокових курсів з професії “Монтажник гіпсокартонних конструкцій” в рамках проєкту “Навчання заради змін: короткострокові професійні навчальні курси для дорослих”, який реалізує ГО “Український професійний розвиток”.
Курс навчання тривав 2,5 місяці. Учасниками навчання були чоловіки та жінки (безробітні, вимушено переміщені особи, багатодітні батьки, особи з обмеженими можливостями), які навчалися безкоштовно.
Впродовж навчання слухачам надавалася фінансова винагорода та за потреби психологічна підтримка.
На засіданні Державної кваліфікаційної комісії слухачі пройшли тестування з професійно-теоретичної підготовки та виконали практичне завдання з улаштування перегородки з гіпсокартонної плити.
Члени комісії підбили підсумки та вручили сертифікати.
Бажаємо успіхів у професійному зростанні!
Проєкт “Навчання заради змін” впроваджується ГО “Український професійний розвиток” в межах програми “Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery”, яка реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.
Поширити в: