Семінар Skills4Recovery з представниками закладів ПТО “Про автономію та розвиток закладів ПТО в сучасних умовах”

26-27 вересня 2024 року у місті Києві було проведено семінар Skills4Recovery з представниками закладів ПТО “Про автономію та розвиток закладів ПТО в сучасних умовах”, до якого долучилася заступниця директора Комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” Ольга ХОМЕНКО.
📌 Першого дня учасники семінару обговорювали результативність програми, шляхи її вдосконалення, а також тренували навички щодо представництва в комунікації з агенціями, органами влади та закладів ПТО з держав-членів Європейського Союзу.
📌 Другого дня – взяли участь у сесіях питань-відповідей з представниками Міністерства освіти і науки України, а також Міністерства економіки України щодо останніх оновлень законодавства у сфері професійно-технічної освіти та регулювання розвитку людського капіталу (стратегії зайнятості).
📌 Також мали цікаву зустріч із бізнес структурою (HERZ Україна).
Спільна ініціатива Skills4Recovery фінансується Європейським Союзом, Німеччиною, Польщею та Естонією. Її реалізують GIZ Ukraine та Solidarity Fund PL (SFPL).
Поширити в: