Передові системи термомодернізації будівель і споруд

📌 З 10 по 12 червня 2024 року відбувся навчальний семінар за програмою “Передові системи термомодернізації будівель і споруд”, до поїздки якої долучилася майстер виробничого навчання Комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” Анна ПРОКОПЕНКО.
🏘️ Навчальна поїздка відбулася в м. Кам’янець – Подільський в ДНЗ “Подільський професійний коледж”. Учасники проекту “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні” з з різних куточків України мали змогу підвищити свою фахову майстерність.
Програма зустрічей складалась з:
✅ Семінар: Позитивні практики: “Досвід співпраці професійно-технічної освіти з роботодавцями”.
✅ Практикум: “Технологія використання будівельних матеріалів торгової марки КРАЙЗЕЛЬ в системах утеплення фасадів”.
✅ Тренінг/майстер-клас “Сучасні підходи до термомодернізацій будівель і споруд за допомогою матеріалів та технологій компанії Полімін”.
✅ Нетворкінг. Обговорення сучасних підходів до упровадження короткострокової програми “Монтажник із утеплення фасадів”: пропозиції, зауваження, проблеми, перспективи”.
✅ Екскурсії на виробництво компанії “Вікно ПЛЮС+” та на будівельні майданчики групи компаній “Нова будова” м. Кам’янець-Подільський.
Поширити в: