Виробнича практика зварників Київського професійного коледжу будівництва і комунального господарства

В умовах війни особливо великим попитом на ринку праці користується професія «Електрозварник ручного зварювання», тому що зварювальні роботи застосовуються в багатьох галузях промисловості: на будівельних майданчиках, створюючи конструкції і системи різних комунікацій, в промисловості, в енергетиці. Важко назвати такий сегмент виробництва, де б не застосовували працю зварника.
🔎 Здобувачі освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства”, аби адаптуватися у трудових колективах, наразі проходять виробничу практику на підприємствах м. Києва: АТ “Жуляни”, ТОВ “Стафпласт”, ТОВ “Інтелвежа” тощо.
☑️ Тут практиканти засвоюють прийоми роботи за професією та набувають практичні навички, а саме: прихвачування деталей, виробів і конструкцій у всіх просторових положеннях; виконання ручного дугового зварювання простих деталей в нижньому і вертикальному положенні; зачищення швів після зварювання і проведення контролю якості; нагрівання виробів і деталей перед зварюванням; читання простих креслень.
Всі ці види робіт дають можливість майбутнім фахівцям закріпити професійні навички на робочих місцях, а керівники підприємств – замовники робітничих кадрів створюють належні умови праці та гарантують гідну заробітну плату.
Майбутнє України – за робітничими професіями! Тримаємо стрій! Разом до Перемоги!
Поширити в: