Впровадження сучасних технологій у професійну підготовку кваліфікованих робітників на базі ліцею

16 лютого 2023 року в онлайн-режимі на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбулась міська методична секція педагогічних працівників будівельних та деревообробних професій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему “Впровадження сучасних технологій у професійну підготовку кваліфікованих робітників на базі ліцею”.
Про “Використання освітніх платформ як напрямок підвищення якості підготовки кваліфікованних робітників” розповіла голова методичної комісії викладачів і майстрів виробничого навчання будівельних професій Кононова Лілія Олександрівна.
Майстрами виробничого навчання Прокопенко Анною Анатоліївною та Романюк Оленою Володимирівною продемонстровано майстер-класи “Виготовлення картин із застосуванням нетрадиційної техніки малювання в ниткографії” та “Виготовлення підсвічника з використання матеріалів фірми “KNAUF”.
Старшим майстром Михайленком Владиславом Васильовичем було ознайомлено з матеріально-технічною базою закладу освіти.
В рамках секції учасники обмінялись досвідом щодо впровадження сучасних технологій у професійну підготовку кваліфікованих робітників.
Поширити в: