Міська методична секція педагогічних працівників енергетичних, радіотехнічних професій і професій радіоелектроніки та зв’язку закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва

21 листопада 2023 року на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбулась міська методичної секції педагогічних працівників енергетичних, радіотехнічних професій і професій радіоелектроніки та зв’язку закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему “Формування професійних компетентностей кваліфікованого робітника з електромонтажних професій як ефективний засіб забезпечення якості освіти”.
“Презентацію досвіду роботи закладу освіти щодо формування інформаційно-освітнього простору для опанування професій” презентувала заступник директора з навчально-виробничої роботи закладу освіти Ольга Хоменко. Змістовними були виступи методистів ліцею Петра Поночовного на тему “Формування професійних компетентностей фахівця як ефективний засіб забезпечення якості освіти” та Валерія Демченка на тему “Розвиток професійної компетентності педагога як умова забезпечення якості освіти”.
Майстром виробничого навчання Олександром Колесніченком продемонстровано майстер-клас на тему “Підключення теплої підлоги як елемент системи опалення”.
В рамках секції учасники обмінялися досвідом щодо впровадження сучасних практик у підготовці кваліфікованих робітників у закладах професійної професійно-технічної освіти.
На завершення міської методичної секції практичним психологом Юлією Нітченко було проведено практикум “Графічна трансформація” з метою подолання напруги та зменшення рівня тривожності для зміцнення ментального здоров’я.
Поширити в: