Співпраця закладу освіти з роботодавцями

На сьогодні проблема підготовки конкурентноспроможних та професійно-компетентних випускників професійно-технічного закладу освіти є актуальною. Адже сучасний ринок праці диктує свої умови: якість професійно-практичної підготовки кваліфікованого робітника повинна відповідати не тільки вимогам освітніх стандартів, але й потребам роботодавця, який останнім часом висуває цілу низку зауважень, які заклад освіти не в змозі вирішити самостійно.
27 грудня 2023 року в комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” відбулася зустріч з представниками ПАТ “КИЇВСПЕЦМОНТАЖ”, де майстри виробничого навчання за професіями “Електрозварник ручного зварювання; Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування” та “Зварник” ознайомилися з діяльністю підприємства та наданням робочих місць для проходження виробничої практики.
Співпраця закладу освіти і роботодавців – це перспективний шлях розв’язання багатьох проблем, що виникають у процесі підготовки та подальшому працевлаштування випускників.
Поширити в: