Вивчення закономірностей модифікаційної мінливості. Побудова варіаційного ряду і варіаційної кривої

У сучасній освіті все більше акценту робиться на інтегрованому навчанні. Інтегрований урок надає більше можливостей для розвитку різних навичок, таких як комунікація, співпраця та проблемне мислення.
13 лютого 2024 року в Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” викладачем біології Бачикало Іриною Миколаївною та викладачем математики Желєзняковою Ларисою Іванівною був проведений відкритий інтегрований урок – лабораторна робота на тему “Вивчення закономірностей модифікаційної мінливості. Побудова варіаційного ряду і варіаційної кривої”.
Урок був насичений, динамічний, цікавий. Використання інтегрованого підходу сприяло кращому розвитку проблемного мислення, комунікаційних та творчих навичок, що є дуже важливим для підготовки учнів до сучасного світу, де навчання не обмежується одними лише традиційними навчальними предметами. Чим більше ми будемо поєднувати різні дисципліни в освітньому процесі, тим більше можливостей ми надамо нашим здобувачам освіти для розвитку та успіху.
Поширити в: