Навчання короткострокових курсів з професії “Зварник” триває …

У комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” триває навчання короткострокових курсів з професії “Зварник” для безробітних в рамках проєкту “Швидкі навички до працевлаштування в рамках програми GIZ Skills4Recovery” та партнерстві із Sequa.
Навчання здійснюється у змішаному форматі. Уроки теоретичного навчання викладачі проводять за допомогою платформи Google Meet, а уроки виробничого навчання проводяться на базі центру “Електрозварник ручного зварювання. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машинах. Зварник”.
Під час проведення уроків виробничого навчання майстри використовують тренажер зварника. Тренажер зварника – це найшвидший і ефективніший спосіб виробити у слухача психомоторні навички, такі, як запалення дуги, підтримка заданої довжини дуги, підтримка заданої швидкості зварювання, заданих кутів нахилу інструменту та інших параметрів зварювання. Тренажер зварника дозволяє провести оперативну оцінку слухача, а також аналіз виконаного зварного з’єднання, що дає можливість наочно показати слухачу залежність якості зварного шва від точності виконання ним заданих параметрів зварювального процесу.
Далі буде …
Поширити в: