Вебквест “Многогранники. Правильні многогранники”

Вебквести – це новітня форма навчання, сучасний і зручний інструмент для контролю рівня знань здобувачів освіти. З його допомогою здобувачі освіти вчаться мобілізуватися і дуже швидко розв’язувати складні завдання.
Сервіс від “Всеосвіти” дозволяє безкоштовно створювати навчальні квести із використанням будь-якого із шаблонів. Такий формат роботи дозволяє цікаво та невимушено актуалізувати, закріплювати та перевіряти знання з будь-якої навчальної дисципліни.
21 лютого 2024 року в рамках тижня математики, фізики і астрономії викладач математики Комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” Желєзнякова Лариса Іванівна організувала та провела вебквест для здобувачів освіти на тему “Многогранники. Правильні многогранники”.
Здобувачі освіти із задоволенням виконували завдання, переходили на наступний рівень, а самі активні, в якості нагороди, отримали дипломи.
Запрошую всіх бажаючих пройти даний вебквест за адресою https://vseosvita.ua/webquest/mnohohrannyky-pravylni-mnohohrannyky-24912.html
Поширити в: