Співпраця закладу освіти з роботодавцями

Підготовка конкурентноспроможних та професійно-компетентних випускників професійно-технічного закладу освіти залишається ще більш актуальною. Адже сучасний ринок праці диктує свої умови: якість професійно-практичної підготовки кваліфікованого робітника повинна відповідати не тільки вимогам освітніх стандартів, але й потребам роботодавця.
14 березня 2024 року у Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” відбулася зустріч з представниками підприємств ТОВ “Промислово будівельна група Ковальська” – начальником відділу, відділу навчання, оцінки та кар’єрного розвитку Олексієм Ковальовим та ТОВ “Майстерня чудес” Юлією Закревською.
Під час зустрічі майстри виробничого навчання та здобувачі освіти за професіями “Електрозварник ручного зварювання; Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування” та “Зварник” ознайомилися з діяльністю підприємств та наданням робочих місць для проходження виробничої практики з подальшими працевлаштуванням на вищезазначених підприємствах.
Співпраця закладу освіти і роботодавців – це перспективний шлях щодо розв’язання багатьох проблем, що виникають у підготовці конкурентноспроможних робітників.
Поширити в: