Тиждень англійської мови і зарубіжної літератури

З 11 по 15 березня 2024 року в Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” пройшов тиждень англійської мови і зарубіжної літератури, який провели викладач англійської мови Лісовська Олена Іванівна і викладач зарубіжної літератури Смолікова Ганна Михайлівна, завідуюча бібліотекою Павленко Валентина Павлівна.
У холі коледжу оформлено огляд-виставка стінгазет, поетичний колаж ”Читати – це стильно! Читати – це модно! Читати – це корисно!”
Протягом тижня було проведено:
– конкурс знавців прислів’їв та творів видатних зарубіжних письменників;
– інтелектуальне шоу “Who knows English and English writer O.Wilde the best?”;
– відео-презентація “English tea café”;
– безкоштовне онлайн тестування рівня знань англійської мови для всіх охочих.
– перегляд відеоматеріалів та мультиплікаційного фільму “Jungle book”, а також відео матеріалів творів зарубіжних письменників.
Мета проведення тижня: удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови і зарубіжної літератури, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й пошани до людей країни, мова і література якої вивчається, підвищити інтерес у здобувачів освіти до вивчення іноземної мови та зарубіжної літератури.
Поширити в: