Короткострокові курси для безробітних у КЗП(ПТ)О “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” тривають …

У комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” триває навчання другої групи короткострокових курсів з професії “Зварник” для безробітних в рамках проєкту “Швидкі навички до працевлаштування в рамках програми GIZ Skills4Recovery” та партнерстві із Sequa.
Навчання здійснюється у змішаному форматі. Уроки теоретичного навчання викладачі проводять у змішаному форматі, а уроки виробничого навчання проводяться на базі центру “Електрозварник ручного зварювання. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машинах. Зварник”.
На уроках виробничого навчання майстри використовують тренажер зварника, який дозволяє провести оперативну оцінку слухача, а також аналіз виконаного зварного з’єднання, що дає можливість наочно показати слухачу залежність якості зварного шва від точності виконання ним заданих параметрів зварювального процесу.
Далі буде …
Поширити в: