Завершено навчання короткострокових курсів для безробітних у КЗП(ПТ)О “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства”

Для відбудови держави у закладах професійної (професійно-технічної) освіти було запроваджено короткострокові курси для чоловіків та жінок із числа ВПО, учасників/учасниць бойових дій, осіб з обмеженими можливостями та безробітних в рамках проєкту “Швидкі навички до працевлаштування в рамках програми GIZ Skills4Recovery” та партнерстві із Sequa.
До цього проєкту долучився Комунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства”.
На завершальному етапі проведено кваліфікаційну атестацію за професією “Зварник” для слухачів 1 групи, які навчалися 3 місяці.
Атестація проходила у 2 етапи. Перший етап – проведення комп’ютерного тестування, другий – виконання практичної роботи у навчальній майстерні зварювальних професій. Члени комісії підвели підсумки та вручили сертифікати слухачам.
Короткострокові курси для незайнятого населення – це можливість безкоштовно отримати нову робітничу професію та забезпечити повоєнну відбудову держави.
Поширити в: