22 квітня – Всесвітній день Землі

З 22 по 26 квітня 2024 року в Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж будівництва і комунального господарства” проходить тиждень природничих наук, у рамках якого 22 квітня 2024 року був проведений виховний захід “22 квітня – Всесвітній день Землі”.
Під час заходу здобувачі освіти дізналися від викладача географії Бачикало Ірини Миколаївни багато цікавих та історичних фактів про планету Земля. В ігровій формі закріпили знання, відповідаючи на запитання “Екологічної вікторини”, яку підготувала викладач хімії Ярова-Терещенко Лариса Сергіївна. Завідуюча бібліотекою Павленко Валентина Павлівна виступила з літературним оглядом “Природа – територія вічності”.
Мета: розвивати у здобувачів освіти екологічні уявлення про Землю; стимулювати інтерес до пізнання природи; формувати готовність до раціональної діяльності в природі, при якій зберігається існуюча природна рівновага або створюються можливості для її відновлення; розвивати розумову та творчу активність методом тренування; виховувати екологічну культуру природокористування.
Поширити в: